Comments (0)
  • Server Netu.tv
Dönerse Senindir – Daca se intoarce e a ta (2016)

Dönerse Senindir – Daca se intoarce e a ta (2016) Online Subtitrat in Romana

Filmul online turcesc Dönerse Senindir – Daca se intoarce e a ta (2016) este disponibil chiar acum, rapid si fara intreruperi.

Mehmet este un tânăr care este îndrăgostit nebunește de iubitul său Selin, cu care a fost de mult timp. Selin este o tânără care visează să devină cântăreață și așteaptă o întoarcere trimițându-și demo-urile către companiile de producție. Dorința lui Selin devine realitate, iar o companie de producție face o înțelegere cu Selin. Cu toate acestea, Selin și Mehmet pleacă în ciuda întregului sprijin pe care Mehmet i l-a oferit în acest proces. Mehmet refuză să accepte separarea și, cu ajutorul prietenului său Defne, decide să-l câștige pe Selin înapoi. Dacă Selin are un nou iubit, va aduce lucrurile în impas. Pentru a-și recâștiga Selin, Mehmet va trebui să meargă pe căile amuzante și dificile unul de celălalt…
Filmul, cu Murat Boz, Yasemin Allen și Irem Sak, este regizat de Erol Özlevi. Scenariul are semnătura lui Gizem Elçi și Oğuccan Türe. Filmul este produs de TAFF.

Durata:

Calitate: HD

Anul:

IMDb: 4.7

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *