Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Aşk Mantik İntikam – Dragoste, Ratiune, Razbunare Sezonul 1 Episodul 26

Aşk Mantik İntikam – Dragoste, Ratiune, Razbunare Sezonul 1 Episodul 26 Online Subtitrat in Romana

Aşk Mantik İntikam – Dragoste, Ratiune, Razbunare Sezonul 1 Episodul 26 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Aşk Mantik İntikam - Dragoste, Ratiune, Razbunare".

Zguduit de faptul că Ayaz a spus că sunt frați la nuntă, bardul încă se îndoiește de veridicitatea acestor informații. Esra îl susține pe Ozan în întâlnirea cu tatăl ei, spunând că nu mai poate scăpa de această confruntare. Bardul care îl întâlnește în cele din urmă pe tatăl său va putea obține răspunsuri la întrebările care îl roade de mulți ani?

Pe de altă parte, Oktaka Okticla, care nu poate accepta decizia de divorț a lui Ozan, încearcă să-l descurajeze pe Ozan cu tot felul de manevre, în timp ce Ayaz continuă să-l colțeze pe Ozan în toate domeniile. Deși Ozan și Esra încearcă să stea departe unul de celălalt, situațiile în care se încadrează îi aduc unul lângă altul. Esra, care s-a confruntat cu Ayaz într-un moment la care nu se aștepta niciodată, va fi șocată de oferta lui Ayaz pentru ea.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *