Urmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Aşkın Tarifi – Reteta dragostei Sezonul 1 Episodul 1

Aşkın Tarifi – Reteta dragostei Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat in Romana

Aşkın Tarifi – Reteta dragostei Sezonul 1 Episodul 1 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Aşkın Tarifi - Reteta dragostei".

Eufrat este un maestru de kebab din Gaziantep. Lucrează cu mătușa și prietenii săi în magazinele sale dintr-un cartier modest din Istanbul. Lumea caldă și frumoasă a Eufratului este distrusă atunci când logodnica lui îl părăsește în ziua nunții sale. Când este supărat, Eufratul, ai cărui ochi nu văd nimic, înnebunește. În timp ce se întreabă de ce logodnica lui i-a făcut asta, el vine cu un nume; Taylan Gunebakan aka Doctor Love. Celebrul chip al ecranelor, indispensabil generației de zi, faimosul antrenor de viață Taylan Gunebakan, devine acum dușmanul etern al Eufratului.

Eufrat nu se va odihni până când nu-l învață pe acest om o lecție în dragoste. Primul și cel mai rapid mod în care te poți gândi la asta, Doctore. Ar distruge fericirea iubirii. Deși nu se poate juca cu sentimentele unei femei, doctorul Love nu i-a lăsat prea multe șanse. Eufrat, Dr. pentru iubitul lui plan Love vrea să ajungă la Naz cât mai curând posibil. Naz Soyluer, fiica uneia dintre cele mai cunoscute familii din Istanbul, este adresa potrivită pentru Eufrat, restaurantul francez pe care tocmai l-a deschis. Fırat, un bucatar talentat, care a lucrat în bucătăria franceză în trecut, va trebui să vină împreună în acest restaurant, cu atât lumea îi e dor și frumos Naz. Dar a ajunge la Naz nu este la fel de ușor cum crede el.

Naz Soyluer, care are propriile sale principii, reguli insurmontabile și o serie de prejudecăți, este o doamnă de fier completă. Poate Eufratul să traverseze zidurile Naz și să ajungă la el? În timp ce un iubitor de pericol precum Eufrat se apropie de Naz, Dr. ce va face dragostea? Va înțelege Naz, o femeie foarte inteligentă, cine este Eufrat cu adevărat? Va fi dezvăluit jocul Eufratului chiar de la început?

Vizualizari: 4866

Serial: Aşkın Tarifi - Reteta dragostei

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *