Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Cinayet – Crima Sezonul 1 Episodul 2

Cinayet – Crima Sezonul 1 Episodul 2 Online Subtitrat in Romana

Cinayet – Crima Sezonul 1 Episodul 2 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Cinayet - Crima".

Zahra și Yılmaz, împreună cu echipele de la locul crimei, sunt încă în Samandıra examinând vehiculul care iese din iaz. Faptul că mașina este conectată la Aslan Kocatepe le-a confundat pe toate. Sadettin îi cere lui Zahra să rămână până la terminarea incidentului, dar Zahra spune că va pleca dimineața.

Aslan se întreabă cine a scurs informațiile către Hüseyin Biçer și chiar șoferul său Veli suspectează pe toată lumea. Umay simte că este implicat și în acest cerc de suspiciune.

Zahra informează Aslan că mașina găsită aparține campaniei electorale a lui Aslan. Umay și Nurettin insistă să facă un comunicat de presă. Dar Aslan decide să nu organizeze o conferință de presă, spunând că clarificarea uciderii sale este mai presus de toate interesele politice.

Tahir și Maryam sunt aduși la morgă și diagnostichează Gonca în durere. Familia Borova s-a confruntat acum cu adevărul amar. Zahra și Yilmaz află că Hasan a fost șoferul mașinii electorale în ziua incidentului. Hasan nu este în jur și încep o căutare amănunțită pentru a-l găsi.

La universitate, Zahra îi cheamă pe Ozan și Leyla să depună mărturie, dar numai Leyla vine la interogatoriu și explicațiile ei nu sunt deloc satisfăcătoare.

Vizualizari: 1021

Serial: Cinayet - Crima

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *