Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Cinayet – Crima Sezonul 1 Episodul 3

Cinayet – Crima Sezonul 1 Episodul 3 Online Subtitrat in Romana

Cinayet – Crima Sezonul 1 Episodul 3 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Cinayet - Crima".

Zahra și Yilmaz îi întreabă separat pe Ozan și Leyla. Tatăl bogat al lui Ozan se implică și încearcă să-și salveze fiul de această investigație.

Aslan ajunge în cele din urmă la acest nume în timp ce încerca să afle identitatea informatorului care face parte din propria sa echipă care a scurs informații atât presei, cât și rivalului său politic Hüseyin Biçer. El este zguduit de această lovitură dintr-un loc la care nu se aștepta niciodată.

Familia amară Tahir și Maryam cred că poliția ascunde informații despre identitatea criminalului de la ei, iar echilibrul spiritual al Mariei este din ce în ce mai dificil. Între timp, trecutul misterios al comisarului Yilmaz începe să iasă la suprafață decisiv. La sfârșitul zilei, Comisarul Zahra și Yilmaz văd că cazul crimei devine din ce în ce mai ramificat și mai noduros și începe să devină de nerezolvat. Indiciile sunt în mijloc, sunt acolo undeva. Cei doi comisari înțeleg cu toată greutatea lor că se află în mijlocul unui caz complicat, dificil, supărător.

Vizualizari: 919

Serial: Cinayet - Crima

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *