Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Diger Yarim – Cealalta jumatate Sezonul 1 Episodul 16

Diger Yarim – Cealalta jumatate Sezonul 1 Episodul 16 Online Subtitrat in Romana

Diger Yarim – Cealalta jumatate Sezonul 1 Episodul 16 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Diger Yarim - Cealalta jumatate".

Două gulere, două lumi, doi frați, aceeași imagine bună, dragoste cenușie, dar nemuritoare, taklar, mâncare din Marea Neagră, cântece populare Rumeli, albanezi, Laz și umorul insuportabil al existenței în lumi separate…
Meryem, fiica unei familii conservatoare din Marea Neagră, și Ecevit, fiul unei familii albaneze, se căsătoresc în ciuda tuturor opoziției familiilor lor. Dar duo-ul este extrem de diferit în cultura, statutul social și stilul lor de viață.

Meryem și Ecevit, care sunt amândoi încăpățânați ca caprele, se luptă dintr-un motiv din apă în câțiva ani și încăpățânarea lor predomină. La decuplare, fiicele lor gemene sunt împărțite între ele de către instanță. Una dintre fiice va rămâne cu mama, una va rămâne cu tatăl. Amândoi jură să nu-și arate copiii unul altuia. Când cresc fete în funcție de propria lor cultură și idei, le spun o mare minciună.

Cu toate acestea, mulți ani mai târziu, soarta fraților gemeni converge la Istanbul, iar cele două surori, neștiind una de cealaltă, se ciocnesc. Frații cu aceleași fețe, dar stiluri de viață diametral opuse se alătură mâinilor și iau o decizie în ziua în care toate adevărurile lor se transformă în minciuni. Ei își vor învăța părinții o lecție Dec și îi vor reuni.

Vizualizari: 160

Serial: Diger Yarim - Cealalta jumatate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *