Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Diger Yarim – Cealalta jumatate Sezonul 1 Episodul 19

Diger Yarim – Cealalta jumatate Sezonul 1 Episodul 19 Online Subtitrat in Romana

Diger Yarim – Cealalta jumatate Sezonul 1 Episodul 19 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Diger Yarim - Cealalta jumatate".

Doamna Zeynep continuă războiul în care a intrat pentru a preveni căsătoria dintre Afet și Devran de unde a rămas. Când exploatarea emoțiilor, grevelor, boicoturilor și amenințărilor nu funcționează, el recurge la un alt mod de data aceasta. Să nu mai vorbim să imităm boala bunicului. Crede că Devran e soția pe care a pierdut-o.
Când Poyraz a spus că o voi repara pe prietena lui Esin, lucrurile s-au complicat și, în cele din urmă, situația sa cu Esin a ajuns la un punct pe care nici măcar el nu l-a putut prezice. Acum este pe punctul de a-l pierde pe Zeynep. Arif, Erdem și Durmaz își continuă planurile de a-și pune capăt familiei. De fiecare dată când încearcă să-i apropie pe Ecevit și Meryem, Arif joacă cel mai mare atu al său. El îi spune Esma marele secret despre Ecevit și trecutul Mariei. Asma nu poate cere mama și tatăl ei pentru ea. Decembrie acest secret a început să sufle vânturi reci între Esma și Tariq. Trecutul lui Ecevit și al Mariei este suficient pentru a scutura prezentul lui Asma și Tariq. Ecevit și Meryem vin la afacerea de catering a unei nunți care va avea loc într-un hotel mare. Familia se trezește în curând făcând întreaga organizare a nunții. Atât cu ghinioanele, cât și cu intervenția malefică a lui Arif, nunta scapă de sub controlul lui Ecevit și Meryem.

Vizualizari: 116

Serial: Diger Yarim - Cealalta jumatate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *