Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Emanet – Mostenirea Sezonul 1 Episodul 206

Emanet – Mostenirea Sezonul 1 Episodul 206 Online Subtitrat in Romana

Emanet – Mostenirea Sezonul 1 Episodul 206 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Emanet - Mostenirea".

Această nouă viață pe care a creat-o a adus oameni noi la Seher și i-a oferit posibilitatea de a șterge urmele trecutului.

Primul loc de muncă al lui Yaman este să meargă după Seher și Yusuf, care l-au pierdut pe Seher și pe nepotul său din cauza minciunii pe care a spus-o pentru a-și proteja fratele și să iasă din lupta pentru viață și moarte. Dar a ajunge la ele va fi chiar mai greu decât crezi. Seher nu a lăsat nici o urmă. Seher, care a făcut un mare efort pentru a se obișnui cu viața umilă pe care a fondat-o cu Yusuf, îl găsește pe Yaman în fața lui într-un moment în care nu a prezis-o niciodată. Această întâlnire nu va fi ușoară pentru niciunul dintre ei. Deoarece cu cât este mai mare dragostea dintre ei, cu atât este mai mare minciuna care le decuplează. În ciuda timpului care a trecut și a durerii care îi separă, care va fi decizia lui Seher, care îl vede pe Yaman în fața lui?

SEZONUL 2

Vizualizari: 2236

Serial: Emanet - Mostenirea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *