Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Fatmagul Sezonul 1 Episodul 10

Fatmagul Sezonul 1 Episodul 10 Online Subtitrat in Romana

Fatmagul Sezonul 1 Episodul 10 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Fatmagul".

Kerim, care a decis să plece în străinătate și a făcut pregătirile finale pentru acest lucru, se întâlnește cu Mustafa într-un moment în care nu se aștepta niciodată.
Fatmagul preocuparea este pentru Mustafa, în timp ce Fatmagul bunica lui, care crede că Kerim se confruntă cu Mustafa, încearcă să prevină ceea ce se va întâmpla în frică. Pentru cei care trăiesc, cina, care începe cu o vizită surpriză a Domnului Turaner, se transformă într-o noapte dificilă, cu absența lui Selim. Kerim, Selim, Erdogan și Vural încearcă să-și dovedească nevinovăția.
Familia lui Meltem află că Selim este implicat într-un nou incident. Acest lucru ar putea pune în pericol planurile de căsătorie.
Așteptarea înfricoșătoare a moașei bunicii și a Grăsimiimagul creează o apropiere între ele, deși pentru o perioadă scurtă de timp. Bunica moașă, Fatmagul ‘ un în spatele zidurilor distrugerii, trăiește în martori de durere. Fatmagul, care vrea să se asigure că Mustafa este în regulă, își asumă toate riscurile și îl cheamă pe Mustafa. Zguduit de noua realitate cu care se confruntă, Kerim profită de ocazie pentru a-și exprima faptele către Fatmagul. Fiind sub același acoperiș cu Kerim nu va permite ca rănile Lui Fatmagul să se închidă, în timp ce singurul remediu pentru Kerim este să plece. Kerim, pregătindu-și ultimele pregătiri pentru a pleca în străinătate, se confruntă cu Mustafa într-un moment în care nu se așteaptă.

Vizualizari: 61

Serial: Fatmagul

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *