Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Fatmagul Sezonul 1 Episodul 8

Fatmagul Sezonul 1 Episodul 8 Online Subtitrat in Romana

Fatmagul Sezonul 1 Episodul 8 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Fatmagul".

Pe de o parte, pașii săi hotărâți pentru a răzbuna Mustafa, iar pe de altă parte, ura lui Fatmagul îl mobilizează pe Kerim să plece în străinătate cât mai curând posibil.
Reshat Yasharan, care a fost șocat să afle despre relația interzisă de Erdogan, a fost încolțit. Erdogan, a cărui furie crește puțin mai mult în fiecare minut, își joacă deschis toate cărțile, confruntându-se cu o amenințare la care Reshat nu se așteaptă.
Munca lui Mustafa la companie este, de asemenea, un pericol pentru Selim. Mustafa este, de asemenea, după Selim. Dându-și seama că nu-l poate convinge pe Mustafa, Munir joacă un nou joc pentru a înlătura toate îndoielile cu privire la Yasharani. Scopul acestui joc este Kerim.
Fatmagul, care acceptă că nu are de ales decât să-și accepte propria soartă, este hotărât să facă ceva pentru a schimba soarta lui Mustafa.
Nevrând să piardă controlul asupra evenimentelor, Munir se întâlnește cu o pereche de ochi, Mukaddes și Rahmi, care îl urmează. Pe măsură ce faptele sunt urmărite la ușa deschisă de această întâlnire, Fatmagul se confruntă cu un vizitator surpriză.

Vizualizari: 53

Serial: Fatmagul

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *