Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Fatmagul Sezonul 1 Episodul 9

Fatmagul Sezonul 1 Episodul 9 Online Subtitrat in Romana

Fatmagul Sezonul 1 Episodul 9 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Fatmagul".

Realizând că nu poate găsi răspunsul la întrebările sale în nimeni altcineva, Meltem se confruntă cu Fatmagul, riscând totul. Pe măsură ce această întâlnire doare mai mult rana Lui Fatmagul, Kerim se mișcă să-l convingă pe Meltem. Datorită Bibliei, Munir, aflând despre ultima mișcare a brizei, confiscă evenimentul și reușește să transforme situația în favoarea Yasharanilor.
Pe frontul Yașaranlar, Războiul Rece dintre Erdoğan și Reșat Yașaran continuă, iar tensiunile cresc în fiecare zi. Mustafa, care crede că Kerim a contraatacat și el, începe să devină o persoană mult mai periculoasă pentru toată lumea pe calea răzbunării. Fiind în același mediu ca Kerim devine din ce în ce mai dificil pentru Fatmagul în fiecare zi. Moașa bunica, care a asistat la ceea ce Fatmagul cu experiență în ținta de furie și gelozie din Biblie, vrea să se apropie de el, dar nu poate depăși zidul care Fatmagul construit în jurul lui. Punctul de rupere al lui Vural devine mama sa Leman, care îi este greu să reziste remușcărilor sale Zi de zi. Cel mai mare semn de întrebare al lui Kerim găsește răspunsul lui Vural. Kerim a venit acum față în față cu o realitate cu totul nouă. Fitilul lui Vural, pe care îl trage pentru a scăpa de povara conștiinței, începe un nou incendiu.

Vizualizari: 54

Serial: Fatmagul

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *