Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Gumus – Iubire de argint Sezonul 1 Episodul 15

Gumus – Iubire de argint Sezonul 1 Episodul 15 Online Subtitrat in Romana

Gumus – Iubire de argint Sezonul 1 Episodul 15 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Gumus - Iubire de argint".

Argintul nu renunță în fața oricăror dificultăți în fața lui și în cele din urmă efectuează spectacolul de modă. Oaspeții și membrii presei admiră creația lui Silver. Mehmet devine din ce în ce mai conectat la Gümüș în fiecare zi. Dar se teme și de această situație. Mehmet îl dă în judecată pe Beril, care a furat desenele. Onoarea este hotărâtă să afle de cine este îndrăgostit soțul ei. Își ia uneltele de pescuit, merge la plajă și se întâlnește cu Zeynep. Bahar îi arată bunicului său știrile despre Tuğçe în ziar și are loc un mare dezastru familial. M. Fikri îi spune lui Berk că trebuie să părăsească Tuğçe. Berk îl sfidează pe bunicul său și părăsește casa, luându-l pe Tuğçe cu el. Bahar distruge totul când vrea să-și protejeze fratele.

Această fericire a argintului, care a câștigat o mare apreciere pentru creația sa, este întreruptă de dispariția lui Defne. Pinar îl învinovățește din nou pe Onur pentru dispariția lui Defne. Ei suspectează mafia. Mehmet și Gümüș merg în căutarea lui Defne. Dar vor avea și mai multe probleme.

Vizualizari: 142

Serial: Gumus - Iubire de argint

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *