Urmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Hanımın Çiftliği – Stapana inimii Sezonul 1 Episodul 1

Hanımın Çiftliği – Stapana inimii Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat in Romana

Hanımın Çiftliği – Stapana inimii Sezonul 1 Episodul 1 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Hanımın Çiftliği - Stapana inimii".

Adana din 1950.. Güllü (Özel Namal), care funcționează ca un lucrător în gin fabrica de Muzaffer Bey (Mehmet Aslantug), puternic și bogat proprietar din regiune, iubește Kemal (Caner Cindoruk), care lucrează ca mecanic în aceeași fabrică. Cu toate acestea, Güllü tatăl lui Cemşir (Mehmet Çevik) are un vis de a vinde-l la cineva cu bani, doar ca alte fete.
Nepotul lui Muzaffer Bey, Zaloğlu, poreclit Ramazan (Necip Memili), se uită la Güllü de mult timp. Cemşir, la instigarea Berber Reșit (Hakan Boyav), cereale de motiv, pune Güllü pe capul lui pentru a da Zaloğlu.
Conștienți de cemşir planurile, Güllü și Kemal ia în considerare obținerea căsătorit după câteva luni și visează la zile mai bune pentru a veni în casa goală au fost deja închiriate.
Dar când Domnul Muzaffer, întorcându-se dintr-o călătorie de șase luni în Europa, îl vede accidental pe Gullu în fabrica sa, soarta lui Gullu se va schimba într-un mod pe care nimeni nu îl poate prezice..

Vizualizari: 377

Serial: Hanımın Çiftliği - Stapana inimii

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *