Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Hanımın Çiftliği – Stapana inimii Sezonul 1 Episodul 4

Hanımın Çiftliği – Stapana inimii Sezonul 1 Episodul 4 Online Subtitrat in Romana

Hanımın Çiftliği – Stapana inimii Sezonul 1 Episodul 4 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Hanımın Çiftliği - Stapana inimii".

În urma unei lupte între Kemal și Hamza, Hamza este rănit și Kemal este arestat. Kemal a venit la salvarea lui Güllü, care a fost bătut până la moarte, fiind legat de un stâlp, în ultimul moment. Dar lupta dintre el și Hamza nu se va termina bine.
Acest eveniment tragic rupe treptat rezistența lui Güllü și merge cu reticență la fermă cu Zaloğlu. Cemşir, Berber Reșit și Hamza bucura în sfârșit bucuria de a realiza ambițiile lor, în timp ce oamenii de la fermă, mai ales Halogenuri, nu se va bucura de sosirea Güllü, la toate.
Pe de altă parte, Domnul Muzaffer, care se așteaptă ca partidul să-l nominalizeze ca candidat parlamentar la alegeri, se confruntă cu o mare dezamăgire atunci când nu își vede numele pe listă. Pentru Muzaffer Bey, care încearcă să facă față viselor soției sale moarte, sosirea lui Güllü, care este foarte asemănătoare cu el, la fermă va fi o surpriză separată.

Vizualizari: 70

Serial: Hanımın Çiftliği - Stapana inimii

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *