Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Hayat Yolunda – Pe Calea Vietii Sezonul 1 Episodul 3

Hayat Yolunda – Pe Calea Vietii Sezonul 1 Episodul 3 Online Subtitrat in Romana

Hayat Yolunda – Pe Calea Vietii Sezonul 1 Episodul 3 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Hayat Yolunda - Pe Calea Vietii".

Alp colaborează cu spitalul lui Veysel Hodja. Alp, care a aranjat apoi o întâlnire la spital, a deranjat toate balanțele cu declarația sa.
Atacul de cord al lui Veysel Hodja a afectat profund pe toată lumea. Cem și Șafak sunt foarte interesați de situația lui Veysel Hocalar’ın.
Yelda negociază oferta de parteneriat ALP cu Dawn. Tânăra, în ciuda trădării soțului ei, salută această ofertă. Tot ce vrea este ca spitalul să supraviețuiască și ca Veysel Hodja să se întoarcă la vechea sa sănătate. Pe de altă parte, se simte complicată de gândul că soțul ei a făcut așa ceva pentru a face pace cu ea.
Situația lui Zeliș se înrăutățește în fiecare zi. Cem speră cu disperare că mama fetiței va veni. Șafak află despre situație și vrea să meargă și să vorbească cu el însuși. Deși duo-ul a încercat să șteargă urme ale trecutului în timpul tratamentului lor față de fetița nefericită, ei încă nu s-au putut opri.

Vizualizari: 625

Serial: Hayat Yolunda - Pe Calea Vietii

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *