Urmatorul Comments (0)
  • Player 1
İntikam – Răzbunarea Sezonul 1 Episodul 1

İntikam – Răzbunarea Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat in Romana

İntikam – Răzbunarea Sezonul 1 Episodul 1 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "İntikam - Răzbunarea".

Cel mai prețios lucru pe care îl au în viață este un tată și o fiică. O familie fericită şi liniştită. Totul începe când Adil, tatăl acestei familii, este calomniat. Proprietarul băncii pe care Adil o conducea şi-a fraudat propria bancă şi a dat vina pe Adil. În această calomnie împotriva lui Adil, femeia cu care se îndrăgostește joacă, de asemenea, un rol important. Adil nu-și poate dovedi nevinovăția și este condamnat la închisoare. Fiica ei Derin este luată de la tatăl ei și trimisă la un orfelinat. Tatăl şi fiica nu se vor mai vedea niciodată.

Deep este convins că tatăl său este un criminal în anii petrecuți singuri. În închisoare, Adil are o singură dorință pentru viață. Fiica ei, Derin, află că e nevinovată. Adil scrie jurnale pentru a spune adânc toate faptele. Deep va ajunge la Jurnalele tatălui său numai în ziua în care va împlini optsprezece ani. Cu toate acestea, este prea târziu pentru a salva tatăl său Adil. A murit în închisoarea corectă, un om nevinovat și singuratic.

Vizualizari: 3863

Serial: İntikam - Răzbunarea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *