Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
İntikam – Răzbunarea Sezonul 1 Episodul 3

İntikam – Răzbunarea Sezonul 1 Episodul 3 Online Subtitrat in Romana

İntikam – Răzbunarea Sezonul 1 Episodul 3 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "İntikam - Răzbunarea".

După ce a reușit să-l impresioneze pe Emre, ploaia a reușit să se infiltreze în dușmanii săi. El este acum capabil să le urmărească mult mai îndeaproape. Pe măsură ce ploaia avansează apropierea lor de Emre, Arsoylar are oaspeți importanți. Acesta este Sadri Uçkan, procurorul care l-a condamnat pe tatăl lui Yağmur. Mai mult, el a venit la casa lui Arsoylar pentru a candida la funcția de primar și pentru a explica acest lucru presei sub acoperișul lor. Familia Uçkan nu sunt singurii oaspeți din casă. Selen, care a crescut lângă arsoylar, vine de nicăieri. Încercând să-l întoarcă pe Emre în vechile zile, Selen nu-i place ploaia din prima zi.

În ciuda faptului că a fost interzis, Emre își vizitează fosta prietenă, care este tratată într-un centru de reabilitare. Ploaia care dă această idee o însoțește. Shahika, care crede că are o idee și va expune Yağmur, îl invită la o cină la care au participat Sadri Uçkan și un alt surprins nume.

Vizualizari: 939

Serial: İntikam - Răzbunarea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *