Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
İntikam – Răzbunarea Sezonul 1 Episodul 5

İntikam – Răzbunarea Sezonul 1 Episodul 5 Online Subtitrat in Romana

İntikam – Răzbunarea Sezonul 1 Episodul 5 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "İntikam - Răzbunarea".

Haldun în cele din urmă se întoarce acasă. Cu toate acestea, aventura lui cu Leyla îl costă scump. Nu va dura mult până când Shahika își va da seama că soțul ei, pe care nu a reușit să-l găsească timp de două zile, este cu Leyla.

Văzând yağmur cu vântul, Emre se poate bate. Selen îi spune Adevărul lui Emre, care îi pune multe întrebări despre noaptea în care au ieșit împreună. Cemre este încă foarte prietenos cu mama sa. Se încuie într-o cameră şi nu vrea să vadă pe nimeni.

Divorțul Leyla a fost finalizat și ea a rămas fără nici un ban. Cu toate acestea, el este hotărât să se întoarcă la vechea sa viață. Mai întâi îl sună pe Haldun să plătească pentru ceea ce a trecut. Apoi face o vizită surpriză la Yağmur pentru a-și lua casa înapoi. Telefonul lui Emre lipseşte. Nu se poate obține un răspuns la apelurile și mesajele ei, ploaie în cele din urmă merge să o viziteze. Selen îi dă lui Shahika vestea bună că cei doi s-au despărțit.

Vizualizari: 1314

Serial: İntikam - Răzbunarea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *