Episodul precedentUrmatorul Comments (1)
  • Player 1
Kağıt Ev – Casa de hartie Sezonul 1 Episodul 4

Kağıt Ev – Casa de hartie Sezonul 1 Episodul 4 Online Subtitrat in Romana

Kağıt Ev – Casa de hartie Sezonul 1 Episodul 4 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Kağıt Ev - Casa de hartie".

Cel mai rău coșmar al lui Aylin este că tatăl ei, care și-a ucis brutal mama și fratele nenăscut, reintră în viața ei; starea lui Cemre face coșmarurile ei o realitate? Care va fi rezultatul cercetării lui Cemre asupra genei ucigașe? Cemre poate fi vindecat?

Vizualizari: 411

Serial: Kağıt Ev - Casa de hartie

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comment

Tătaru Angela

at 5:22 pm

CASA DE HÎRTIE, un serial turcesc, psihologic,care ne arată ce se poate întîmpla, copilului nostru, dacă nu suntem atenți la comportamentele ieșite din comun sau care se repetă la intervale dese de timp. Foarte bun serial și plin de învățăminte, din care putem trage concluzii și învăța din ele. Mulțumim mult pentru alegerea și a unor astfel de seriale…fapte ce se pot întîmpla în zilele noastre. Cu mulțumiri, așteptăm și celelalte episoade traduse, dar vă rugăm să fiți atenți la traducere, pentru că implică manifestările unor comportamente DEVIATE, și să putem înțelege bine concluziile psihologilor. Mulțumim frumos și multă sănătate pentru toți colegii dvs.❤🌹