Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Karadayi – Unchiul Kara Sezonul 1 Episodul 62

Karadayi – Unchiul Kara Sezonul 1 Episodul 62 Online Subtitrat in Romana

Karadayi – Unchiul Kara Sezonul 1 Episodul 62 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Karadayi - Unchiul Kara".

Decizia lui Nazif zguduie profund întreaga familie. Mahir, care luptă pentru mântuirea tatălui său cu viața sa, trebuie să găsească un alt mod de a-l elibera de frânghie în timp până la aprobarea președintelui. Numai judecătorul care a rupt stiloul lui Nazif a rămas în mâinile sale. Mahir este sigur că AK Inktoktn a luat această decizie sub influența judecătorului și dorește să afle cine este amenințat cu ce și să inverseze situația. AK-ul va apărea în fața judecătorului, dar nu va fi ușor să-l convingi pe judecătorul Ak-ul. Mahir, pe de altă parte, merge după cine a fost cel care și-a atacat familia cu o armă în acea noapte. Songul simte o mare remușcare.

În urma anchetei, s-a stabilit că Melih s-a sinucis cu mărturia martorilor. Feride știe că nu va lua viața lui Melih fără un motiv. Întrebarea De ce este gnawing în interiorul tău. El începe să investigheze dacă a rămas o notă de la fratele său sau o scrisoare de Rămas Bun. Această situație îl deranjează pe Mehmet Saim. Deoarece deschiderea cărților vechi nu va fi bună atât pentru Mehmet Saim, cât și pentru Turgut.

Vizualizari: 94

Serial: Karadayi - Unchiul Kara

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *