Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Mavera: Hace Ahmed Yesevi Sezonul 1 Episodul 3

Mavera: Hace Ahmed Yesevi Sezonul 1 Episodul 3 Online Subtitrat in Romana

Mavera: Hace Ahmed Yesevi Sezonul 1 Episodul 3 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Mavera: Hace Ahmed Yesevi".

Regia Doğan Ümit Karaca, povestea primului Alperen în istorie, mavera este despre lupta de dirlik și comuniune dat de Hajji Ahmed Yesevi, care a fost trimis la Bagdad, prin Yusuf Hemedani, în Bagdad, care a fost aproape de o lume mică în timp.
Suflarea înțeleaptă a Hajj-ului; pe măsură ce atingem sufletul oamenilor, rândurile devin evidente. Pe de o parte, Răzvrătirea celor care vor să-l trimită din Bagdad este mahfili; pe de altă parte, oamenii pe care Hajj Ahmad îi vor proteja cu încheietura “alpină” și se vor îmbrățișa cu inima “Eren” …
Hace Ahmet yesevi mare lumina civilizației noastre la cea mai mare bătălie de pe site-ul lui, exprimate de serie; Korel Cezayirli, Göran, ne bucurăm că Tansel Öngel, Sinan Tuzcu, Hasan Kucukcetin, Ferit Kaya, Adrian Bell, în universul timpuriu, Mehmet Korhan Firat, Nusret Çetinel, Virtutea Erguney, Nur Berfin Ciroglu, Dilara Yeşilyaprak, Recep USTA, Sedat Mert, Muharrem Özcan, Kacel Demircan, Handan Yildirim, Heydar Koyel, Atilla Öner, Arben Flux, Vulcan Caz, mai devreme de ziua Recunostintei Alper Întuneric, și Red River Alkan este de a lua un rol de zaruri.

Vizualizari: 107

Serial: Mavera: Hace Ahmed Yesevi

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *