Urmatorul Comments (1)
  • Player 1
Mendirman Jaloliddin Sezonul 1 Episodul 1

Mendirman Jaloliddin Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat in Romana

Mendirman Jaloliddin Sezonul 1 Episodul 1 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Mendirman Jaloliddin".

Jalal Al-Din Khwarazm shah, conducătorul Imperiului Khwarazmian, a inițiat o luptă tragică, dar unită împotriva invaziei mongole. După încercările nereușite ale șahilor Khwarazm de a opri invazia mongolă care a început în stepele din Asia Centrală, Jalal al-din, ultimul conducător al imperiului, a pus deoparte luptele dinastice dintre Seljuks și Khwarazmieni și a încercat să stabilească un front unit pentru a opri mongolii.

Vizualizari: 2438

Serial: Mendirman Jaloliddin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comment

Tătaru Angela

at 11:31 pm

Serial ,din istoria lui GENGHIS HAN….FOARTE bine TRADUS, și vă mulțumim pentru asta…că atunci NU căutăm pe alte site uri traducere CORECTĂ. Un serial BUN, cu actori foarte frumoși…unul și unul….iar rolul principal este un ACTOR care seamănă izbitor de bine cu actorul turc MURAT YLDIRIM(RAMO)…doar că este cu câțiva ani buni mai TINAR. MULTĂ sănătate și dacă tot așa bine ve-ti traduce…ve-ti avea mulți urmaritori..pentru că cea mai bună reclamă e : din gură în gură !!!!!