Episodul precedentUrmatorul Comments (2)
  • Player 1
Sen Çal Kapimi – Bate la usa mea Sezonul 1 Episodul 14

Sen Çal Kapimi – Bate la usa mea Sezonul 1 Episodul 14 Online Subtitrat in Romana

Sen Çal Kapimi – Bate la usa mea Sezonul 1 Episodul 14 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Sen Çal Kapimi - Bate la usa mea".

Eda îi explică mătușii și prietenilor că Serkan merge în Italia cu ea. Este foarte fericit, foarte îndrăgostit și încântat. Serkan află despre legătura familiei sale cu familia Eda. El spune: „este responsabilitatea mea, nimic nu mă poate separa de Eda” și merge împotriva familiei sale. Vrea să se atașeze mai mult de EDA, să amâne munca și să petreacă o zi singură cu Eda. În timp ce se confruntă cu dragostea lor cu Eda, în absența lui Serkan în birou, programele sunt perturbate, Leyla înnebunește din traficul telefonic, cei din birou sunt într-o stare de panică. Ajutorul Efe pentru Selin în acest mediu și doresc să pună lucrurile în ordine conduce Serkan nebun. Bat la ușa mea cu un nou episod pe Fox miercuri la 20: 00!

Vizualizari: 143093

Serial: Sen Çal Kapimi - Bate la usa mea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 Comments

Estera dan

at 11:29 am

Dc nu apare ep 14

veronika v

at 6:29 am

Un artist foarte bun ,dar care de data asta nu ma convins. Lipseste ceva ,’ipseste scanteia ,lipseste magia, nu au fost convingatori de loc. In serialul asteptand soarele ,ma convins pentu ca acolo este scanteie ,este magie ,este dragoste . Multumesc pentru traducere , santeti minunati !