Episodul precedentUrmatorul Comments (2)
  • Player 1
Sen Çal Kapimi – Bate la usa mea Sezonul 1 Episodul 7

Sen Çal Kapimi – Bate la usa mea Sezonul 1 Episodul 7 Online Subtitrat in Romana

Sen Çal Kapimi – Bate la usa mea Sezonul 1 Episodul 7 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Sen Çal Kapimi - Bate la usa mea".

Când Eda sa întors acasă, încântată de momentul în care au împărtășit, Ayfer a observat imediat ochii lui Eda strălucind de fericire. Este Eda într-adevăr în dragoste? Eda este atât de frică de a cădea sub vraja lui Serkan… dar e atât de greu să stai departe de Serkan. A doua zi este ziua de naștere a lui Serkan… Dar, desigur, Serkan Bolat urăşte să-şi sărbătorească ziua de naştere. În plus, se zvoneşte că îşi petrece ziua de naştere cu Selin. În acest an va fi. În plus, Selin trebuie să pregătească flori cu mâinile în numele lui Serkan Eda, precum și să scrie el însuși nota. Selin începe să devină confuz, de asemenea. Cum va afecta acest lucru Serkan și Eda?

Vizualizari: 172140

Serial: Sen Çal Kapimi - Bate la usa mea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 Comments

mihaela

at 6:02 pm

The client and server don’t support a common SSL protocol version or cipher suite.atunci cand vreau sa vizionez un episod din oricare serial apare acest mesaj.este o problema de la mine? ce trebuie sa fac?