Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Sevdam Alabora – Dragoste, Razbunare Sezonul 1 Episodul 2

Sevdam Alabora – Dragoste, Razbunare Sezonul 1 Episodul 2 Online Subtitrat in Romana

Sevdam Alabora – Dragoste, Razbunare Sezonul 1 Episodul 2 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Sevdam Alabora - Dragoste, Razbunare".

Provocarea lui Zeynep către Ali Hikmet de a cere un cont îl înnebunește pe Ali Hikmet. “Nu plec nicăieri”, a spus Zainab Ali Gökhan împiedică mersul pe înțelepciune. Slăbiciunea lui Gokhan pentru Zeynep îi deranjează pe toți; mai presus de toate, Banu, care visează la căsătorie cu Gokhan și merită totul pe această cale…
Gokhan, care i-a spus lui Banu că nu există nimic între ei și că nu se va întâmpla după aceea, a crezut că a supraviețuit acestui lucru, iar acum ambiția lui Banu, mândria decimată și gelozia față de Zeynep au fost adăugate.
În timp ce îl duce pe Zulfikar la fermă, Gokhan uită scrisoarea de acolo, luând scrisoarea pe care a scris-o fiicei sale Zeynep și punându-l în buzunar. Mama vitregă a lui Zeynep, Gulizar, găsește scrisoarea. Gulizar vede asta ca pe o oportunitate.
Ali Hikmet crede că a pierdut banii pe care Selçuk a spus că i-a furat în jocurile de noroc și înnebunește. Selcuk, care a fost pedepsit de Ali Hikmet în fața lui Zeynep, cu care era interesat, este ofensat de Ali Hikmet și Gokhan. Selçuk, care a eliberat în secret cei mai valoroși cai din fermă într-o noapte pentru răzbunare, are un singur martor. Și el îl învinovățește pe Zeynep că vrea ca Zeynep să părăsească ferma.
Zulfikar, care nu mai poate suporta toate acestea, îl amenință pe Ali Hikmet să-și dezvăluie secretul, Dar Ali Hikmet are un atu mai puternic în mâinile sale…

Vizualizari: 469

Serial: Sevdam Alabora - Dragoste, Razbunare

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *