Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Sevdam Alabora – Dragoste, Razbunare Sezonul 1 Episodul 3

Sevdam Alabora – Dragoste, Razbunare Sezonul 1 Episodul 3 Online Subtitrat in Romana

Sevdam Alabora – Dragoste, Razbunare Sezonul 1 Episodul 3 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Sevdam Alabora - Dragoste, Razbunare".

Zeynep ” a eliberat calomnia cailor aruncați la Zeynep duce la trimiterea lui Zeynep de la fermă, dar Gokhan nu intenționează să părăsească Zeynep, pe care a primit-o după toți acești ani Marți. La fel și Selçuk… Când Zeynep se duce la casa podgoriei cu Gokhan, Selchuk își strânge cu grijă dinții și se răzbună, ratându-și locul lui Ali Hikmet.
Ali Hikmet, care merge să-l prindă pe Zeynep și Gokhan, care au momente romantice singure în Vineyard house, are un accident. Zeynep, singurul care a văzut accidentul, nu poate decide ce să facă… Fie își va salva dușmanul de moarte, Ali Hikmet, fie îl va lăsa să moară… Zulfikar, pe de altă parte, a dezvăluit că cunoaște secretele familiei Basat. Există altcineva care știe acest secret, iar Zulfikar, care a decis să părăsească ferma, nu la luat niciodată în considerare.

Vizualizari: 280

Serial: Sevdam Alabora - Dragoste, Razbunare

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *