Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Sila – Puterea destinului Sezonul 1 Episodul 4

Sila – Puterea destinului Sezonul 1 Episodul 4 Online Subtitrat in Romana

Sila – Puterea destinului Sezonul 1 Episodul 4 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Sila - Puterea destinului".

Sila, care a crescut în Istanbul ca o familie adoptată, (Cansu Dere) nu știe ce se va întâmpla cu el și trăiește o viață fericită fără probleme. Într-o zi își întâlnește brusc familia reală, pe care o credea moartă, și ceremoniile lor irezistibile. Viața lui va fi întoarsă cu susul în jos.

Tatăl și fratele său adevărat vin în casa în care a crescut sila. Ei îi spun lui sila că mama ei este pe cale să moară și că ultima ei dorință este să-și vadă fiica. De fapt, ei ascund ceea ce iau pentru a da Sila în schimbul lui berdel. Îngrijorată de propria mamă, Sila nu știe ce se va întâmpla cu ea când va merge în orașul în care s-a născut pentru a o vedea. El crede că orașul său natal, pe care îl vede în visele sale, ia dat frumusețe, dar nu știe ce sa întâmplat de fapt. Când se pregătește pentru nunta fratelui său, nu știe că se pregătește pentru propria sa nuntă. Conform obiceiurilor, berdel este căsătorit forțat cu Boran (Mehmet Akif Alakurt), Agha tribului Genco, căruia i sa dat. Pentru că fratele lui sila, Azad, a răpit-o pe sora lui Agha, Narin, iar tribul berdele a decis să nu verse sânge. Sila este acum un prizonier în această lume în care nu există legi și ceremoniile sunt acceptate ca legi. În timp ce Sila este fericită să-și întâlnească familia reală, ea simte durerea de a fi sacrificată ceremoniei de către propria familie. Să vedem cum sila scapă de această capcană neobosită…

Vizualizari: 1874

Serial: Sila - Puterea destinului

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *