Urmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Ulan Istanbul – Hei Istanbul Sezonul 1 Episodul 1

Ulan Istanbul – Hei Istanbul Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat in Romana

Ulan Istanbul – Hei Istanbul Sezonul 1 Episodul 1 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului " Ulan Istanbul - Hei Istanbul".

Filozofia de bază a echipei este “doar furtul”. Ei fură din nevoie, atât cât au nevoie, Din nevoie. Cel mai fundamental lucru care leagă acest echipaj de Ferdi, Karlos, Yaren și Bahadır este prietenia. Dar schimbă totul când Ali Reza Kaptan, Vechiul și valorosul prieten al lui Kandemir, află că a fost prins și închis din cauza lui însuși.

Kandemir și banda sa se stabilesc într-unul din cartierele vechi ale Istanbulului cu identități noi. Din această minciună, tatăl familiei, Kandemir, și așa-numiții săi copii se vor stabili în casă în ziua respectivă, un alt oaspete surpriză se va alătura acestora… cu Decya aderarea la echipa, Nevizade de familie, format din Kandemir și cei 5 copii, ia forma finală. În cartierul în care echipa crede că este calmă și lipsită de evenimente și decide să se stabilească, nimic nu este ceea ce pare de departe.

Toți au venit în acest oraș de la cel mai sinistru. După ce a fost un ratat în propria lui viață, Kandemir, care într-o zi vrea să stea în fața fiicei sale, a fugit din casa lui foster împreună și a venit la Istanbul și a efectuat toate problemele de pe străzile din oraș pe ele, Frați de Sânge, Ferdi si Karlos, care a venit la Istanbul, în speranța de a deveni o cântăreață, Yaren, care a turnat visele sale în oglinzi de culise Pavilion, OSS au citit de-a lungul Bosforului în Turcia, de gradul de social transformat într-unul cu un geniu problematic din cauza familiei fragmentate, și toate hacker de la răzbunarea folosind sistemul și acționează scene de informații Bahadir vin să studieze la Istanbul, unde nu a primit o șansă de a arăta talentul său, tatăl său a început să le folosească pe acoperișul acestei noi familii pentru a salva Derya… o aventură nesfârșită, în fiecare moment o viață plină de divertisment, pasiunea care așteaptă a rămas nevinovată de toate crimele și singurătatea aglomerată…

Vizualizari: 351

Serial: Ulan Istanbul - Hei Istanbul

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *