Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Server Netu.tv
Yaralı Kuşlar – Pasari ranite Sezonul 1 Episodul 81

Yaralı Kuşlar – Pasari ranite Sezonul 1 Episodul 81 Online Subtitrat in Romana

Yaralı Kuşlar – Pasari ranite Sezonul 1 Episodul 81 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Yaralı Kuşlar - Pasari ranite".

Maria și Levent îi explică lui Umar că Nurgul este mama ei, deși acest lucru este dificil. Maria, care se află într-o situație dificilă în fața întrebărilor lui Omar, nu-și poate reține lacrimile. Omar nu vrea să-i părăsească pe Mary și Levent. Este foarte dificil pentru toată lumea să nu fie de acord să fie separată de sora mai mare a copilului mai mic și de Levent.Cemil și Ayșe continuă să joace jocul căsătoriei împotriva bunicii lui Cemil. Când Omar află că va fi dat lui Nurgul, el se închide pe sine și băiețelul izbucnește în lacrimi. Levent și Mary fac tot posibilul să-l mângâie pe Omar.

Și Neriman crede că Nurgul pune ceva la cale. Neriman, care l-a informat pe Tekin, îl va urma în secret pe Nurgul. Pe de altă parte, Dogan, care îl vede pe Cemil cu o fată, folosește această situație împotriva lui Ayșe. Contactul lui Cemil este prietenul său foarte apropiat Oya. Incapacitatea lui Levent de a avea încredere în Nurgul provoacă semne de întrebare în capul tânărului. Levent, care nu vrea să-i dea lui Omar lui Nurgul, încearcă să găsească o soluție. Spune-i lui Nurgul că are nevoie de un test de maternitate. Levent merge la Nurgul, luându-i pe Mary și pe Omar. Nurgul este șocat când Levent îi spune că testul trebuie făcut. Va putea Levent să descopere adevărul? Nurgul va fi de acord să fie testat?

Vizualizari: 99

Serial: Yaralı Kuşlar - Pasari ranite

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *